1. Hoyanoja - allmänt om hoyor

Knåpar ihop spaljéer

2011-05-11 16:16 #0 av: La Fleur

Jag har så himlens tråkigt! Är sjukskriven o börjar bli väldans rastlös... Har tittat till mina nya sticklingar flera gånger idag men ingen av dom behöver ens lite vatten. :P

Så kom jag på att det kanske kan vara bra att förbereda några spaljéer om mina sticklingar nu mot all förmodan börjar växa (håller tummen). Hade inget material till att göra några stora stadiga men gjorde några mindre som kan räcka den första perioden... Eftersom en del växer lite långsamt så ser man ju spaljén rätt väl så jag "pyntade" några med lite pärlor o så.

Kan inte bestämma mig för om de blir fina eller om de bara blir gräsligt "tacky". Men jag tror att de kan fylla sin funktion åtminstone :)

Anmäl
2011-05-11 21:31 #1 av: Minka040

Jag gillade den. :) Oftast har man ju bara en båge eller en spaljé, inga konstigheter alls, därför tycker jag att kreativa uttryck är trevligt!

Anmäl
2011-05-11 21:42 #2 av: La Fleur

Tack :) Tänkte ha just den i sovrummet. Håller på att göra en med svarta och vita pinnar utan pärlor. Får se hur det blir.... Men det är inte så noga. För hoppningsvis blir snart sticklingarna så stora att jag måste byta ut dom till något annat ;)

Anmäl
2011-05-29 05:09 #3 av: Farwuq

En lyxspaljé.

Glad

Den vilda glädje jag kände när jag var sexton och hittade en oöppnad flaska brännvin i snön vid fotbollsplan, är tyvärr utom räckhåll idag.

V:  för Astrologi & Psykologi M:  för Astronomi, Beroenden, Existens, Filosofi & Finland


Anmäl
2011-05-31 20:52 #4 av: yve2

Jättesnygg!

Du får väl göra ett gäng och sälja så du kan köpa fler sticklingar, snygga spaljeer är svåra att hitta.Flört

It's a cat's world... adjust! :)
Anmäl
2011-06-01 00:01 #5 av: La Fleur

Hehe nja... Hade varit roligt att skicka med som lite extra tack när jag kommit så långt att jag kan byta sticklingar åtminstone. Måste ha tag i nåt som är mer stabilt bara. Dessa håller bara till små plantor som just börjat ta fart Skrattande

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.